Mainos

Pop & Jazz Konservatorio juhlii 30 vuottaan konsertein

Kolmekymmentä vuotta täyttävä Pop & Jazz Konservatorio tekee marraskuussa juhlakiertueen pääkaupunkiseudulla. Marraskuun 12. päivänä pidettävän Savoy-teatterin konsertin otsikkona on Sata vuotta populaarimusiikkia, 12. päivän Malmitalon konsertin Tunnelmasta toiseen - viihdekonsertti ja 13. päivän Stoan konsertin Laulun juhlaa. 14. marraskuuta vietetään jazzin juhlaa Kanneltalossa.

Esiintyjinä ovat alalla menestyneet konservatorion entiset ja nykyiset oppilaat. Konservatorion historia alkaa vuodesta 1972, kun innokkaat musiikinopettajat Seija ja Klaus Järvinen alkoivat opettaa rytmimusiikkia silloisessa Oulunkylän Pop/jazz-opistossa.

Vuonna 1995 oppilaitos muutti Helsingin Arabianrantaan ja vaihtoi nimensä Pop & Jazz Konservatorioksi. Oppilaitoksessa on vuosien varrella opiskellut suuri joukko tunnettuja musiikin tekijöitä, muiden muassa Iiro Rantala ja Jari Sillanpää. Tänä päivänä konservatoriossa järjestetään musiikin harrastetavoitteista perusopetusta ja ammatillista peruskoulutusta 650 opiskelijalle noin sadan opettajan voimin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.