Poliisi: Ulkomaalaisilla joukkotappelu Kemissä – yhtä ammuttiin kaulaan

Lapin poliisilaitos kaipaa silminnäkijähavaintoja ilma-aseella ampumisesta.

Ulkomaalaiset aikuiset miehet tappelivat keskenään Kemin keskustassa kerrostaloalueella sunnuntaina, kertoo Lapin poliisilaitos tiedotteessaan.

Hätäkeskus sai useita ilmoituksia sunnuntaina noin kello 12 tappelevista miehistä Valtakadulla. Ilmoitusten mukaan tilanteessa oli nähty puukkoja ja ase.

Paikalle saapui järjestyspoliisin ja rikostutkinnan partioita. Poliisin mukaan partioiden saapuessa tilanne oli jo rauhoittunut. 

Paikalla oli useita ulkomaalaisia miehiä, joilla oli lieviä vammoja. Yhdellä miehistä oli pieni ja pistemäinen jälki kaulassa. Poliisille selvisi puhutuksissa, että miestä oli ammuttu ilmapistoolilla kaulaan. Mies kävi tutkittavana Kemin sairaalassa, mutta vamma ei ollut vakava.

Poliisi kertoo ottaneensa kiinni neljä henkilöä. Esitutkinnassa selvisi, että yksi miehistä ampui ilmapistoolilla toista kaulaan ja yhdellä miehistä oli veitsi esillä, mutta veitseä ei käytetty.

Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja ilma-aseella ampumiseen liittyen sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lappi@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat