Poliisi tutkii vauvan pahoinpitelyä Helsingissä – HS: Alle vuoden ikäinen lapsi saatettiin huumata, suuhun oli teipattu tutti

Poliisi tutkii alle vuoden ikäiseen lapseen kohdistunutta epäiltyä pahoinpitelyä ja heitteillepanoa Itä-Helsingissä. Helsingin Sanomien tietojen mukaan tapaukseen liittyy järkyttäviä yksityiskohtia.

HS:n mukaan viranomaiset löysivät vauvan Helsingin Meri-Rastilassa sijaitsevasta asunnosta ulkopuolisen henkilön tekemän hälytyksen johdosta. Vauvan suuhun oli lehden mukaan teipattu tutti.

Lehden mukaan viranomaiset selvittävät, oliko vauvan veressä alkoholia tai lääkkeitä. Jos laboratoriotutkimuksissa paljastuu päihteitä, epäillyt rikosnimikkeet kovenevat.

MTV Uutiset ei ole tavoittanut tapauksen tutkinnanjohtajaa kommentoimaan Helsingin Sanomien tietoja. Poliisi on julkaissut tapaukseen liittyvän tiedotteen, mutta siinä asiaa avataan niukasti. Poliisin mukaan tapauksen tutkinta on vielä olennaisesti kesken.

– Lisäksi haluamme suojella rikoksen uhrin, eli tässä tapauksessa pienen lapsen yksityisyyttä, tutkinnanjohtaja Jutta Antikainen perustelee poliisin tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat