Mainos

Poliisi pyytää apua - sarjamurhaajalta löytyi yli sadan tuntemattoman valokuvat

Yhdysvalloissa viranomaiset ovat päättäneet julkistaa viime kuussa tuomitulle sarjamurhaajalle kuuluvan omaisuuden joukosta löytyneet valokuvat.

Uutiskanava CNN:n mukaan viranomaiset ovat julkistaneet yli sata valokuvaa, joiden avulla etsitään tietoja kadonneita ihmisiä koskevien tapausten selvittämiseksi. Poliisin mukaan se on saanut kymmeniä vihjeitä kuvien esittämistä henkilöistä.

Kuvat esittävät tuntemattomia naisia ja lapsia, ja ne on löydetty varastolokerosta, joka kuului viidestä murhasta tuomitulle Rodney Alcalalle.

Samasta lokerosta löytyi myös korvakorut, jotka kuuluivat Alcalan surmaamalle 12-vuotiaalle tytölle. Tämä on herättänyt epäilyjä siitä, että jotkut kuvista saattavat esittää muita uhreja, joista ei vielä tiedetä mitään. Poliisin mukaan Alcala myös käytti valokuvausta keinona päästä lähelle uhrejaan.

- Herra Alcala on saalistava hirviö ja uskomme, että hän on tuhonnut monia elämiä kaikkialla missä hän on liikkunut, sanoo kalifornialaisen Orange Countyn Orange syyttäjän edustaja.

66-vuotias Alcala tuomittiin helmikuussa vuosina 1977-79 tehdyistä murhista. Hänet saatiin tuomiolle DNA-näytteiden perusteella.

Alcala on myös takavuosien tositv-tähti. Hän esiintyi vuonna 1978 suositussa senssiohjelmassa "The Dating Game," jonka suomalainen vastine oli huippusuosittu Napakymppi. Alcala tuli myös valituksi Rouva X:n deittikumppaniksi, mutta varsinaisia treffejä ei koskaan järjestetty naisen kieltäydyttyä niistä toistuvasti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.