Mainos

Poliisi: Kadonneen Raijan jäämistöä etsitään lattiarakenteista

Pirkanmaan poliisi on kertonut lisätietoja Kangasalla vuonna 1993 kadonneen Raija Juutilan tapauksesta.

Tänään Tampereella pidetyssä tiedotustilaisuudessa poliisi vahvisti, että vangittuna oleva Juutilan avopuoliso oli viimeinen henkilö, joka näki kadonneen Raija Juutilan elävänä. 66-vuotias avopuoliso kiistää syyllisyytensä.

Poliisin mukaan naapureiden silminnäkijähavainnot viittaavat siihen, ettei Raija Juutila olisi poistunut pariskunnan yhteisestä kotitalosta ennen katoamista.

Pirkanmaan poliisilla on epäilyjä, että Juutila olisi vielä talossa.

– Olemme käynnistäneet ihmiseen liittyvän jäämistön etsinnät talon lattiarakenteista, kertoo rikoskomisario Jari Kinnunen Pirkanmaan poliisilaitoksesta.

Poliisi tarkensi tiedotustilaisuudessa myös Juutilan katoamispäivää. Julkisuudessa on kerrottu aiemmin, että Juutila olisi kadonnut 15. heinäkuuta vuonna 1993. Poliisi kuitenkin uskoo, että katoaminen on voinut tapahtua 13.-16.7.1993 välisenä aikana.

Juutila tilasi viisumin, mutta ei noutanut sitä

Pirkanmaan poliisin mukaan Raija Juutila oli suunnitellut perusteellisesti Viron työ- ja opiskelumatkaansa ennen katoamistaan. Juutila oli tehnyt muitakin tulevaisuuden suunnitelmia, minkä vuoksi poliisi ei epäile itsemurhaa.

Juutilan katoamista koskeva poliisitutkinta sai uuden käänteen viime viikolla, kun Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi 22. marraskuuta Juutilan avomiehen todennäköisin syin avovaimonsa murhasta epäiltynä.

Viimeksi avopuoliso on ollut poliisin hallussa vuonna 2008, mutta silloin hänet päästettiin vapaaksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.