Poliisi joutui turvautumaan pippurikaasuun HIFK:n ja Pelicansin pudotuspeliottelussa – levottomuudet piinasivat kiihkeää kamppailua, useita henkilöitä kiinni

HIFK:n ja Pelicansin toinen puolivälieräkamppailu on työllistänyt myös Helsingin poliisia. Ennen ottelua Helsingin jäähallin ulkopuolella syntyi kahakka, jonka vuoksi poliisi joutui turvautumaan pippurisumutteeseen.

HIFK ja Pelicans iskivät yhteen Helsingin lauantai-illassa SM-liigan puolivälierien toisessa kohtaamisessa. Jo joukkueiden ensimmäisestä kohtaamisesta muodostui kaukalossa tunteikas kamppailu, mutta lauantaina ei kaukalon ulkopuolisilta levottomuuksiltakaan vältytty.

Poliisi työllistyi jo ennen ottelun alkua, kun jäähallin ulkopuolella syttyi kahakka, jonka yhteydessä poliisi joutui käyttämään voimakeinoja ja pippurikaasua.

– Sisäänmenovaiheessa ulkopuolella syntyi tappelu. Kaksi henkilöä otettiin kiinni. Kiinnioton yhteydessä jouduttiin käyttämään voimaa ja pippurikaasua, komisario Harri Kopra kuvaa tilannetta MTV Urheilulle.

Silminnäkijähavaintojen mukaan myös sivulliset kannattajat saattoivat saada pippurisumutetta silmiinsä.

Levottomuudet eivät kuitenkaan jääneet siihen. Tunteet olivat pinnassa niin kaukalossa kuin katsomon puolellakin läpi ottelun. Poliisi on joutunut olemaan ottelun aikana valppaana, jotta tappeluita ei syntyisi lisää.

– Pelin aikana olemme joutuneet ottamaan kuusi henkilöä lisää kiinni, koska he ovat yrittäneet aloittaa tappelua.

Lue myös:

    Uusimmat