Poliisi epäilee vartijoita kuolemantuottamuksesta Isossa Omenassa – pyytää silminnäkijähavaintoja ja videoita tapahtumasta

Poliisi tutkii eilistä välikohtausta Isossa Omenassa kuolemantuottamuksena. Naisen kerrotaan menehtyneen eilen iltapäivällä vartijoiden voimankäyttötilanteessa.

Tämänhetkisten tietojen mukaan kuolemantuottamuksesta on syytä epäillä useita henkilöitä. Poliisi jatkaa tapahtuman selvittämistä.

Poliisi pyytääkin, että asiasta tietävät ja paikalla mahdollisesti kuvanneet henkilöt ottaisivat yhteyttä poliisiin.

– Paikalla on ollut runsaasti henkilöitä, jotka ovat tehneet havaintoja tapahtuman aikana tai kuvanneet tapausta puhelimillaan. Mahdollisia tietoa ja havaintoja voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja). Mikäli teillä on hallussanne asiaan liittyviä videoita toivomme, että kerrotte yhteystietonne, niin annamme teille myöhemmin ohjeet materiaalin toimittamisesta poliisille, Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen tiedotteessa kuvaillaan.

Silminnäkijä: Hän huusi selkeästi, ettei saa happea

Silminnäkijä kertoi eilen MTV Uutisille, että tilanne sai alkunsa, kun nainen oli riehunut kauppakeskuksessa, ja ensin kaksi vartijaa oli tullut tarkistamaan tilanteen. Henkilö ei kuitenkaan silminnäkijän mukaan ollut yhteistyöhaluinen vartijoiden kanssa. 

– Lopulta paikalla oli neljä vartijaa, ja he laskivat tämän henkilön maahan, ja laittoivat kädet taakse. He olivat tämän henkilön päällä.

Silminnäkijän mukaan henkilö huusi, ettei saa henkeä.

– Hän huusi selkeästi, ettei saa happea, mutta vartijat painoivat häntä alas.

Lue myös:

    Uusimmat