Mainos

Poliisi epäilee 72-vuotiasta miestä sarjamurhaajaksi

Los Angelesin poliisi epäilee, että sen kuukausi sitten pidättämä vanhus on kaupungin pelätyin sarjamurhaaja ja -raiskaaja.

72-vuotias John Thomas Jr. pidätettiin maaliskuun lopussa, kun poliisi yhdisti hänen DNA-näytteensä kahteen, vuosina 1972 ja 1976 tapahtuneeseen naisen surmaan.

Tutkiessaan vanhoja selvittämättömiä henkirikoksia, etsivät löysivät todisteita, jotka yhdistävät Thomasin kolmeen muuhunkin surmaan. Poliisi uskoo, että Thomas on kaikkiaan vastuussa lähes 30 surmasta ja raiskauksesta, jotka tapahtuivat 1970- ja 1980 -luvulla.

Ennen vuotta 1978 kaupungissa tapahtui 17 selvittämättömän naisen surmaa, joiden tekotapa vastaa nyt paljastuneita murhia. Vuonna -78 surmat lakkasivat - samana vuonna Thomas joutui vankilaan raiskauksesta Pasadenassa. Vapauduttuaan viisi vuotta myöhemmin Thomas muutti Chinoon, jossa alkoi uusi rikosten aalto. Myös läheisessä Claremontin kaupungissa surmattiin viisi naista.

Poliisi epäilee Thomasin yrittäneen tämän lisäksi surmata ainakin 20 naista, jotka kuitenkin selvisivät hyökkäyksestä. Poliisi ei aiemmin pystynyt yhdistämään rikoksia toisiinsa, koska todistajien kuvaukset tapahtumista olivat ristiriitaisia. Myös tiedonsaannissa eri poliisipiirien välillä oli ongelmia.

(MTV3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.