Plus-koon malli laihtui rajusti

Kurveistaan tunnettu huippumalli Crystal Renn laihtui rajusti. Renn vakuuttaa, että mitään painostusta ei ole alan puolelta tullut, ja väittää että laihtuminen vain tapahtui.

Crystal Renn on tunnettu plus-kokoisten mallien keulakuvana. Hän on ylpeänä puolustanut kurveja ja aiheesta kirjan Hungry: A Young Model's Story of Appetite, Ambition and the Ultimate Embrace of Curves. Kirja on Rennin omakohtainen kertomus muotimaailman salatusta puolesta: ulkonäköpaineista ja siitä miltä tulee näyttää jos haluaa pärjätä.

Alkuviikosta järjestetyssä gaalassa Renn hätkähdytti uudella olemuksellaan. Aikaisemmin niin kovaäänisesti kurvikkaimpien mallien puolesta puhunut Renn käänsi katseita muuttuneella ulkonäöllään.

25-vuotias kaunotar on laihtunut rajusti siihen nähden, mitä hän oli kurvikkaimpina aikoinaan. Posket kuopalla ja kapeaakin kapeammassa vyötärössään Renniä ei tunnista enää samaksi.

Alkuvuodesta Renn ilmoitti hänen laihdutustaan kritisoineille, että hän on tyytyväinen ulkonäköönsä ja kiistää, että häntä olisi painostettu muuttamaan ulkonäköään.

– Laihduin kuin itsestään. Luulen, että monet ihmiset haluavat löytää syyllisen muutokseeni. Ihmiset väittävät, että minua on painostettu alan ja toimiston puolelta. Osa on väittänyt, että minä itse olen painostanut itseäni. Mistään sellaisesta ei ole kuitenkaan kyse, Renn puolustautuu.

AVA

Kuvat: Splash

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja