Playboy-tähti paljastaa karun herätyksen villin bilettämisen jälkeen – hätääntyi täysin, kun Michael Jordan jyskytti ovea: "Piilouduin sohvan taakse vain lakana ylläni"

NBA-seura Chicago Bullsin menestyskaudesta 1997–1998 kertovan The Last Dance -dokumenttisarjan kolmannessa jaksossa pureudutaan Bulls-tähti Dennis Rodmanin persoonaan.

Rodmanin levottomuus kiteytyy hyvin tapauksessa, jota muistellaan seikkaperäisesti The Last Dancessa. Ääneen pääsevät niin Rodman itse, päävalmentaja Phil Jackson, joukkueen supertähti Michael Jordan kuin entinen tyttöystävä Carmen Electra.

Jordan kertoo, kuinka Rodman oli lähestynyt Jacksonia kesken kautta ja ilmaissut tarvitsevansa hieman lomaa pelaamisesta. Hän lisäsi haluavansa päästä käymään Las Vegasissa.

Jordan oli jyrkästi Rodmanin ennennäkemättömän toiveen toteuttamista vastaan.

– Jos päästät tämän kaverin lähtemään lomalle, me emme tulee enää näkemään häntä, Jordan muistaa sanoneensa Jacksonille.

– Jos päästät hänet lähtemään Vegasiin, me emme todellaan tule näkemään häntä.

Pienen punnitsemisen jälkeen kompromissi kuitenkin löytyi.

– Voisiko loma olla vain 48 tunnin mittainen? Jackson kysyi.

Niinpä Jackson suostui antamaan tähtilaiturilleen lomaa sillä ehdolla, että tämä palaisi heti takaisin riviin kahden päivän jälkeen.

– Hän lähti huoneesta ja meni suoraan lentokentälle. Boom! Emme kuulleet tai nähneet Dennisistä mitään 48 tuntiin, Jordan kertoo.

Playboyssa mallina ja suositussa Baywatch-sarjassa 1990-luvulla julkisuuteen ponnahtanut Carmen Electra kuvailee Vegasin-matkaa villiksi.

– Bilettäminen alkoi saman tien, Electra kertaa dokumentissa.

– Yksi asia Dennisissä oli se, että hänen täytyi paeta arkea. Hän piti ulkona käymisestä. Hän piti klubeista. Menimme hänen suosikkiravintolaansa, sitten yökerhoon. Sitten jatkoille. Se ei vain loppunut.

Electran mukaan Rodmanin tyttöystävänä oleminen oli rankkaa puuhaa.

– Hän oli villi.

"Oveen koputettiin"

Vähemmän yllätten Rodman ei noudattanutkaan Jacksonin sanelemaa ehtoa, vaan venytti lomansa luvattoman pitkäksi.

Tilanteen laita paljastui Electralle vasta, kun raivostunut Michael Jordan meni hakemaan pelikaveriaan harjoituksiin.

– Hän ei ollut tullut ajoissa takaisin. Joten meidän piti käydä potkimassa hänen ahterinsa ylös sängystä, Jordan kuvailee.

– Oveen koputettiin, ja se oli Michael Jordan, Electra muistelee.

– Ja minä menin piiloon. En halunnut hänen näkevän minua sillä tavalla. Piilouduin sohvan taakse vain lakana ylläni. (Jordan sanoi) "Come, on! Meidän on lähdettävä harjoituksiin."

Pitkäksi venynyt loma aiheutti Rodmanille aluksi hankaluuksia joukkuekavereiden kanssa. Pian hän onnistui kuitenkin voittamaan pukukopin takaisin puolelleen.

Rodman osoitti parketilla, että hänen kykynsä olivat yhä entisellään, rankasta juhlinnasta huolimatta.

– Michael ja Scottie (Pippen) hyväksyivät minut sellaisenaan ja sanoivat: "Tiedätkö mitä? Hän tekee mitä tekee, mutta hän välittää paljon", Rodman kuvailee.

Jordanin mukaan Rodmanin vain täytyi päästä lomalle päästämään höyryjä.

– Kaikessa rehellisyydessä, hän oli aina iskussa. Hän oli aina tilanteen tasalla, Jordan kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat