Mainos

Plastiikkakirurgi: Putinin kauneusleikkausten lopputulos "ei nyt paras mahdollinen"

Plastiikkakirurgi Rolf Nordström arvioi, että Venäjän presidentiksi palaavan Vladimir Putinin kauneusleikkausten lopputulos "ei ole nyt paras mahdollinen".

Nordström arvioi Putinista otettuja kuvia vuosilta 1998-2012. Nordström kiinnittää huomiota siihen, miten Putinin posket näyttävät pullistuneen etenkin niiden yläosista, vaikka valtiomies on muuten erittäin hyvässä ja vireässä kunnossa.

Tämä on Nordströmin mukaan tyypillistä, kun tehdään poskipäiden ja poskien täyttöä joko omalla rasvalla tai hyaluronihapolla.

– Nyt posket ovat hieman ”ylipulleat”. Hänellä on hieman vahamainen ja luonnoton ilme näissä osissa kasvoja.

Nordström huomauttaa, että täyteaineet vähenevät itsestään kuukausien aikana. Myös mahdollisesta rasvatäytöstä osa häviää, osa jää pysyväksi.

Naururyppyjä pienennetty

Nordströmin mukaan näyttää siltä, että Putinille on tehty myös yläluomi- ja alaluomileikkaukset. Yläluomileikkauksessa on ollut hieman hankaluuksia nenän läheisyydessä oikealla puolella olevan kireän ihon takia.

– Alaluomissa on saatu kohtalaisen hyvin korjattua aikaisempina vuosina ollut niin sanottu kyynelura ja ura, joka kulkee silmän sisänurkasta alaviistoon ja nousee yläviistoon kohti silmän ulkonurkkaa.

Nordström toteaa, että myös alaluomissa oleva rasvapullistuma ja löysähkö iho on saatu pois.

Lisäksi naururypyt eli "harakanvarpaat" näyttävät pienentyneen, minkä saa Nordströmin mukaan helposti aikaan Botox-piikityksillä. Kulmakarvojen ulko-osia on puolestaan nostettu aavistuksen verran, 1-5 millimetriä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.