Aikoinaan oli pitkiä makarooneja, mutta ei enää. Mieheni haluaa makaroonilaatikonsa tehdyn pitkistä makarooneista, koska hänen mielestä ne maistuvat paremmalta kuin nämä nykyiset lyhyet. Miksi pitkien makaronien valmistus on lopetettu? Marita
Hei Marita!
Meillä on kyllä tuote, joka on juuri tuota pitkää putkipastaa.
Putki Spagetti
Perinteinen vanhan ajan pitkä makaroni, joka valmistetaan durumvehnäjauhosta ja vedestä. Sopii ennen kaikkea kysytyn "vanhan ajan makaronilaatikon" tekoon, mutta myös yhtä hyvin perinteiseen makaronilaatikkoon ja muihin pastaruokiin, esim. paistoksiin ja lisäkkeeksi sellaisenaan kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
Laktoositon, kananmunaton, maidoton
Kypsymisaika 6 minuuttia
Pakkauskoko: 500 g
Ainekset: durumvehnäjauho, vesi
Keitto-ohje:
Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja spagetit. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään 5-7 minuuttia. Valutetaan lävikössä.
Terveisin, Arja Savela, Myllyn Paras Oy