Pitäjänmäen McDonald's-puukotus: Kaksi naista vangittu epäiltynä avunannosta

Helsingin käräjäoikeus on vanginnut kaksi naista epäiltynä avunannosta Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevassa McDonald's-pikaruokaravintolassa tapahtuneeseen tappoon.

Helsingissä hampurilaisravintolassa tapahtuneeseen henkirikokseen liittyen on vangittu kaksi ihmistä lisää. Vuonna 1989 ja 2001 syntyneet naiset vangittiin sunnuntaina epäiltynä avunannosta tappoon.

Vuonna 2002 syntynyt nainen kuoli puukotuksessa Pitäjänmäen McDonald'sissa lauantai-iltana 6. huhtikuuta. Taposta epäillään 29-vuotiasta miestä, joka vangittiin jo aiemmin.

Poliisi ei maanantaina kertonut tarkemmin, minkälaisesta avunannosta naisia epäillään. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mari Päivärinta ei kommentoinut STT:lle esimerkiksi sitä, mikä epäillyn miehen ja naisten suhde on ollut tai epäilläänkö naisten olleen paikalla puukotuksen aikaan.

– En pysty mitään tällaista avaamaan tutkinnan tässä vaiheessa, Päivärinta sanoi.

Poliisi on kertonut aiemmin, että sillä on käsitys teon motiivista. Mediatietojen mukaan mies ja nainen olivat aiemmin olleet parisuhteessa.

Poliisi epäilee, että mies löi vuonna 2002 syntynyttä naista useita kertoja teräaseella Pitäjänmäen McDonald´s-ravintolassa.

Nainen kuoli vammoihinsa tapahtumapaikalla.

Epäilty ja uhri tunsivat toisensa ennalta.

Mediassa esitettyjen tietojen mukaan naisella oli mukanaan rattaissa pieni vauva. Poliisi ei vahvista tietoa.

Poliisi kertoo jatkavansa rikoskokonaisuuden esitutkintaa.

Lue myös:

    Uusimmat