Pitääkö olla huolissaan? SM-liigan mestarisuosikilla käynnissä taas todella vaikea vierasreissu

KalPa tekee 4-1 maalin ylivoimalla 1:02
Tässä syntyy jo KalPan 4–1-osuma.

Kauden suurimpien mestarisuosikkien joukkoon ennakkokaavailuissa nostettu Pelicans on avannut vierasotteluissa tahmaisesti. Keskiviikkona tuli Tapparalta käkättimeen 0–4. Tänä iltana Tommi Niemelän suojatit ovat vieraana Kuopiossa. KalPa ei ole antanut siimaa. Avauserässä Kasper Simontaival ja Sam Tavernier veivät kotijoukkueen kahden maalin karkuun. Pelicans-kavennus antoi hetken happea toisessa erässä, mutta sitten keltapaidat nostivat jälleen kytkimen ylös.

Jesper Mattila ja Lasse Lappalainen takoivat KalPan toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla jo 4–1-johtoon. Näistä lukemista lähdetään kolmanteen erään.

Pelicans tekee 2-1 maalin 1:05
Pelicans osui ja kavensi pelin...

KalPa tekee 3-1 maalin 0:55
...sitten vastasi KalPan Jesper Mattila...

KalPalla on niskassaan ruma 0–6-tappio Porista. Pelicans onnistui voittosarakkeen avaamisessa lauantaina Lahdessa Kärppiä vastaan.