Pinnoja tuli niin että ropisi! Dallasin suomalaiset tulessa viime kauden finaaliuusinnassa

Dallas Starsin suomalaisjääkiekkoilijat olivat väkevässä teholyönnissä, kun Tampa Bay Lightning kaatui lukemin 5–2 viime NHL-kauden finalistien kohtaamisessa.

Kovimmin suomalaisista tehopinnoja pisteli Rope Hintz, joka kirjasi 1+2=3 pisteen saldon. Joel Kiviranta puolestaan haali 1+1=2 paunaa, ja pisteille ylsi myös Miro Heiskanen yhdellä syöttömerkinnällään. Sinivalkomiehistä vain Esa Lindellin pistesarake jäi nollille, mutta hän vetäisi Hintzin tavoin plus-miinus-saldonsa neljä täppää plussalle.

Hitz naulasi osumansa Kivirannan hyökkäyssinisen laidasta vauhtiin tarjoamasta syötöstä ja vei Starsin 4–1-johtoon. Kiviranta puolestaan suti ottelun seuraavan osuman maalinedusruuhkasta.

Hintziä enemmän koko ottelussa teki pisteitä vain Starsin yhdysvaltalaishyökkääjä Joe Pavelski, joka nakutti 2+2 pinnaa. Pavelski palkittiin koko ykköstähtenä, kun taas Hintz sai kakkostähden ja Kiviranta kolmostähden kunnian.

Sekä Dallasilla että Tampalla on kaksi runkosarjaottelua pelaamatta. Keskisessä divisioonassa toisena oleva Tampa on jo varmistanut pudotuspelipaikkansa, kun taas Dallas on divisioonassa viidentenä, yhden sijan pudotuspelipaikkojen ulkopuolella. Nashville Predators on divisioonanelosena kaksi pistettä Starsin edellä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja