Pink yllätti naisellisessa leningissä: Kenen värivalinta meni nappiin?

Vuoden 2014 Grammy-gaalassa nähtiin paljon valkoista ja mustaa, mutta onneksi myös pirteitä väripilkkuja. Muun muassa laulaja Pink yllätti monet naisellisessa, punaisessa mekossa. Katso ja vertaa, ketkä tähdistä loistivat punaisella matolla edukseen.

Mieti, että sinulla olisi edessä ilta punaisella matolla: minkä värisen leningin valitsisit yllesi? Niinpä, valinta ei olisi helppo!

Vaikka vuoden 2014 Grammy-gaalasa suosittiin paljon , ja , myös yksiväriset, tyylikkäät leningit olivat suosiossa: gaalassa nähtiin niin punaista, sinistä ja oranssia. Mutta kenelle värit sopivat parhaiten?

Punainen: Pink vs. Tamar Braxton

Laulaja Pink edusti edukseen Joanna Johanssonin punaisessa mekossa: asusteina toimivat Neil Lanen vintage-korut. 36-vuotias laulaja Tamar Braxton suosi myös kokopunaista merenneitomekkoa.

Kumpi onnistui paremmin: Pink vai Braxton?

Sininen: Anna Faris vs. Holly Ridings

Vaalea näyttelijä Anna Faris valitsi ylleen tummansinisen, olkaimettoman Fitrianin leningin. Lähestulkoon samankaltaiseen ratkaisuun päätyi myös tuottaja-laulaja Holly Ridings, jonka mekossa oli pitkät hihat.

Kumpi onnistui paremmin: Faris vai Ridings?

Valkoinen: Keltie Knight vs. Iggy Azalea

Keltie Knightilla nähtiin Paolo Sebastien Couturen valkoinen muotiluomus. Samaan romanttiseen valkoiseen luotti myös Iggy Azalea, jonka asu on Elie Saabin käsialaa.

Kumpi onnistui paremmin: Keltie Knight vai Iggy Azalea?

Oranssi: Natasha Bedingfield vs. Giuliana Rancic

32-vuotias laulaja Natasha Bedingfield nähtiin vaaleahkon oranssissa Christian Sirianon mekossa. Clutch-laukku on Emm Kuon, korut Samantha Willsin. Juontaja Giuliana Rancic valitsi ylleen myös oranssia: Alex Perryn pitsisen mekon ja H. Sternin kultakorut.

Kumpi onnistui paremmin: Bedingfield vai Rancic?

Lue myös:

Katso myös: Muodin huipulle


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat