Pilvi Hämäläisen sketsihahmo Kurjakylän Tiltu ei halua tehdä itsestään numeroa: "Minulla on keripukki"

2:52

Putouksen konkari Pilvi Hämäläinen esitteli sketsihahmonsa Kurjakylän Tiltun Putouksen suorassa lähetyksessä. 

Putouksen suorassa lähetyksessä nähdään perinteinen sketsihahmojen esittely. Putouksen konkari ja ohjelmaan paluun tekevä Pilvi Hämäläinen esitteli hahmonsa Kurjakylän Tiltun. 

Nöyrä ja vähään tyytyväinen Tiltu kertoo, että ei halua tehdä itsestään mitään numeroa. Hän ei myöskään harrasta mitään, mutta kertoi sairastavansa keripukkia. 

– Eihän naisten kuulu mitään harrastaa. Mitä mammakin sanois?

– Emmä siittä ny mitään numeroo haluu tehhä. Herkeä jo liioittelemasta. Ei mun tähteni tartte keittää. Onneksi se sentään ymmärs kuolla siihen ja hävetä itteensä ja juosta sitte kiireenvilkkaa pappilan navetan taakke ruoskiin itteltään luulot pois, Tiltu hoki suorassa lähetyksessä.

Ohjelman juontajana nähdään Roope Salminen. Lauantai-iltoja vauhdittavat viime kaudelta tutun Christoffer Strandbergin sekä ohjelmaan paluun tekevän Pilvi Hämäläisen lisäksi uusina tulokkaina joukkoon liittyvät Antti Tuomas Heikkinen, Linnea LeinoMalla MalmivaaraHeikki Ranta ja Mikko Töyssy.

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja