Pikkutyttöjen erikoinen tanssivideo ihmetyttää nettiyleisöä

Tanssikisaan osallistuneet 8- ja 9-vuotiaat tytöt ihmetyttävät nettiyleisöä. Tyttöjen vanhempien mukaan All the Single Ladies -biisin tahtiin tanssivien lasten esitystä ei ollut tarkoitettu nettiin.

Los Angelesissa järjestetyn World of Dance -kilpailun kulisseissa kuohuu. Nettiin on vuotanut kisasta video, jossa 8- ja 9-vuotiaat tytöt tanssivat seksikkäästi Beyoncén (pääkuvassa) hittikappaleen All the Single Ladies tahtiin.

Lasten paljastavat pitsiasut ja kiemurtelevat lanteet ovat ihmetyttäneet monia videon nähneitä, kertoo celebitchy.com. Tytöt tekevät videolla tanssiliikkeitä, jotka sopisivat paremmin aikuisille.

Tyttöjen vanhempien mukaan liikkeet ja asut soveltuivat hyvin kyseiseen urbaaniin tanssikilpailuun, ja netissä liikkuva video on irrotettu kontekstistaan. Erään tytön isän mukaan vanhemmat haluavat tukea lasten harrastusta, ja he ajattelevat vain lasten parasta. Mies on myös yrittänyt estää videon leviämistä.

– Ei ollut tarkoitus, että miljoonat ihmiset näkevät tytöt, isä sanoo ABCNews.comin mukaan.

Erään tanssijan äiti kertoo vanhempien olevan todella ylpeitä lapsistaan ja heidän tanssistaan.

– Puvut on suunniteltu tanssia varten, ne eivät estä liikkeitä ja näyttävät kehon linjat, äiti kertoo ja toteaa, ettei hänen tyttärensä ole nähnyt Beyoncén alkuperäistä musiikkivideota.

MTV3/Helmi

Lähde: Celebitchy.com

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat