Mainos

Pikkuruinen leopardinpoikanen likisti itsensä karkuteille Ruotsissa

Ruotsissa maan länsirannikolla sijaitseva Nordens Ark eläintarha on vahvistanut aitauksiaan sen jälkeen kun pikkuruinen leopardinpoikanen onnistui livahtamaan karkuteille. Harvinaista persianleopardinpentua jahdattiin tarhassa noin 20 minuutin ajan.

Karkumatka tapahtui tarhassa eilen, kertoo The Local.

Kuusiviikkoinen ja kolmikiloinen Madius puristautui ulos aitauksessaan olleesta pienestä raosta ja kipitti vapauteen. Poikanen oli juuri päästetty pois pentualueelta isompaan tarhaaan.

– Se huomasi kolon, jota kukaan muu ei ollut nähnyt ja onnistui livahtamaan ulos. Selvästikään tämä ei ole hyvä juttu. Ei siksi, että se olisi voinut satuttaa ketään, vaan sen oman turvallisuuuden ja hyvinvoinnin takia, eläintarhan toimitusjohtaja Mats Höggren kommentoi uutistoimisto TT:lle.

Madius saatiin kiinni parinkymmenen minuutin karkumatkan jälkeen. Tänään tarhan henkilökunta tarkasti ja korjasi leopardiasumusta ympäröivän aitauksen.

– Kolo on nyt varmistettu verkolla. Tämä ei tapahdu uudestaan.

Karkuteille livahtanut Madius on toinen Nordens Ark-eläintarhassa kesäkuun puolivälissä syntyneistä persianleopadinpennuista.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.