Pieni Merenneito nauttii suursuosiota – Sanna Saarijärvi näyttelee merten pahista niin teatterissa kuin elokuvassakin

Pieni merenneito nauttii suursuosiota – Sanna Saarijärvi näyttelee merten pahista niin teatterissa kuin elokuvassakin 8:34
Katso video! Näyttelijä Sanna Saarijärvi loistaa merinoita Ursulan roolissa näyttämöllä ja valkokankaalla!

Disneyn Pieni Merenneito nauttii suursuosiota elokuvassa ja näyttämöllä.

Näyttelijä Sanna Saarijärvi näyttelee Pieni Merenneito -musikaalissa merinoita Ursulan roolin. Helsingin Kaupunginteatterin supersuosittu musikaali palaa teatterin ohjelmistoon tulevana syksynä.

Saarijärven ylistettyä roolityötä pääsee kuulemaan nyt myös tuoreessa Pieni Merenneito -elokuvassa, jossa hän dubbaa Suomeksi samaisen merten pahiksen. MTV:n Huomenta Suomi kävi haastattelemassa nyt 30-vuotisen uran tehnyttä näyttelijää. Saarijärvi kertoo, että elokuvan dubbaaminen oli antoisaa, mutta myös haastavaa.

– Onhan näissä itse asiassa aika iso ero, koska nyt ensi-iltaan tulleessa elokuvassa dubbaan Melissa McCarthyn ja hänen Ursulansa. Se oli vähän haastavaakin, koska olen niin monta esitystä tehnyt Ursulaa Helsingin Kaupunginteatterin lavalla. Se on minun systeemissäni ja elimistössäni, Saarijärvi nauraa.

Pitkän uran tehnyt Saarijärvi kertoo Ursulan roolin olleen hänelle todella mieluisa.

– Hauskaa on, että minulla tulee nyt 30 vuotta Kaupunginteatterissa täyteen. Aloitin Oopperan Kummituksen Christinenä prinsessaroolissa ja nyt sitten tällaiseen merinoitaan, eli eikös tämä ole sellainen naisnäyttelijän 30 vuoden kaari, Saarijärvi nauraa.

Pieni Merenneito -musikaali saa uusintaensi-iltansa elokuussa Helsingin kaupunginteatterin suurella näyttämöllä.

Mikä Saarijärvelle oli haastavinta Ursulan ääninäyttelemisessä ja kuinka paljon Ursulan näyttämöversio eroaa elokuvan noidasta? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat