Mainos

Pienet rinnat ja naisen ejakulaatio kielletty Australiassa

Australiassa on kielletty pienet rinnat ja naisen ejakulaatio aikuisviihde-elokuvista ja eroottisesta materiaalista.

Naisen ejakulaatio on kielletty Australiassa aikuisviihteessä, sillä se muistuttaa liikaa jo ennestään kiellettyä virtsaamista. Naisen ejakulaatiota pidetään myös liian vastenmielisenä kuvastona sallittuun aikuisviihteeseen, kertoo Australian seksuaalipuolue Australian Sex Party.

Australiassa on nyt kielletty myös pienet rinnat. Tämän kiellon taustalla on lasten suojeleminen. Elokuvissa ei saa esiintyä alle 18-vuotiaat, eikä alaikäisiltä näyttävät naiset. Määritelmäksi liian nuorelta näyttämiseen on määritelty nyt pienirintaisuus ja pienillä rinnoilla tarkoitettaneen kuppikokoa a.

Kieltoa kritisoidaan sen takia, että naisen todellisella iällä ei ole merkitystä, vain rintojen koolla. Esimerkiksi aikuisviihdeteollisuuden valtavirtaan kuuluva Larry Flyntin Hustler -yhtiö on joutunut vetämään elokuvia markkinoilta, sillä elokuvissa esiintyvillä 30-vuotiailla naisilla on ollut liian pieni miehusta.

Asiasta kertoi Australian seksuaalipuolue, Australian Sex Party, joka on vuonna 2008 perustettu poliittinen puolue. Puolueen agendalle kuuluvat muun muassa koulujen seksuaalivalistus, lastensuojelu ja aikuisviihteen sensuuri.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: Australian Sex Party

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.