Mainos

Pienen kodin varastointivinkit

Pienessä huoneistossa ei ole tilaa valtaville hyllyköille tai vaatekomerolle. Miten siis järjestellä omaisuutensa järkevästi?

Pitkä käytävä tai pieni neliömäärä asettavat rajoituksia kodin varastotiloille. Naturalhomemagazine.com neuvoo, miten tavarakasat jemmataan osaksi sisustusta.

Peitä verhoilla

Jos seinässäsi on syvennys, olet jo puolimatkassa tyylikkääseen sisustukseen. Asemoi hyllyt ja laatikot syvennykseen, ja viritä verhotanko peittämään varastotilasi. Levennä tukkoista käytävätilaa peilien avulla.

Myös perinteisen valkoisen opiskelijaboksissa nököttävän kirjahyllyn voi somistaa verhoilla. Kiinnitä yksinkertainen verho hyllykön yläreunaan, jolloin se peittää tavarantäyteiset hyllyt.

Uuttera sisustaja tekee pikkuisen verhon jokaiselle hyllylle erikseen; voit myös tehdä hyllyn eteen keskeltä avautuvat verhot, jotka voi sitoa somasti hyllyn reunoihin. Verhot voi ripustaa vaijerin varaan: myös nastoilla kiinnittäminen toimii.

Osta monikäyttöistä

Järjestele tavarat käyttötarkoituksen mukaan: keittiötä lähimpinä olevissa hyllyissä voi olla keittokirjoja, pannuja ja kuppeja, jotka eivät mahdu keittiöön. Kaaos ei näytä niin kamalalta, jos se on organisoitua kaaos!

Osta monikäyttöisiä varastotiloja. Käytä kahvipöytänä avautuvaa kirstua tai pöytää, jossa on laatikosto. Varastoinnin ei tarvitse olla rumaa: jos tavaroita täytyy säilyttää keskellä pöytää, sijoita purkkeihin, jotka vangitsevat katseen kauneudellaan.

Käytä varastointiin ne tilat, joilla et mukavuussyistä säilyttäisi päivittäin tarvitsemiasi tavaroita. Et kurottele vaatteitasi kaapiston ylimmältä hyllyltä, joten joulukoristeet viihtyvät siellä mainiosti omassa korissaan.

Harkitse, tarvitsetko kaikkea säilyttämääsi tavaraa. Jos jollekin ei yksinkertaisesti löydy tilaa, kenties on aika laittaa kyseinen esine kiertoon.

MTV3/Maria Aarnio

Lähde: Naturalhomemagazine.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.