Pia Lamberg suunnittelee häitä Keith-rakkaansa kanssa – poseeraa näyttävissä morsiuspuvuissa

4:34
Missikeisari Eino Makunen muistelee suurta missiskandaalia – Pia Lamberg luopui kruunusta suorassa lähetyksessä: "En pitänyt siitä tavasta"

Pia Lamberg paljasti suunnittelevansa häitä. 

Ex-missi Pia Lamberg paljastaa aloittaneensa häidensä suunnittelun, asiasta hän kertoo Instagram Tarinat -osiossa, jossa videot säilyvät 24 tuntia niiden julkaisusta.

Entinen Miss Suomi paljasti vuonna 2019 Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa asuvansa yhdessä yhdysvaltalaisen Keithin kanssa. Samana vuonna hän kertoi Iltalehden haastattelussa, että tapasi rakkaansa deittisovelluksen kautta.

Lamberg ei ole puhunut julkisuudessa liiemmin rakkaastaan, eikä hän jaa esimerkiksi päivityksiä hänestä sosiaalisessa mediassa. 

Lamberg julkaisi Instagram-tilillään kuvapäivityksen, jossa esittelee eri hääpukuja. 

Kaksi ensimmäistä ovat vartalonmyötäisiä, merenneitohelmaisia luomuksia, jotka on koristeltu herkällä pitsillä. Leningeissä on upea laahus.

Kolmas on klassinen, alas laskeutuva mekko.

– Hääsuunnittelu on alkanut ja tarvitsen mekon. Tarkoituksenani on, että haluan pitää hääsuunnittelun nopeana, helppona ja hauskana. En halua stressata siitä, Lamberg toteaa englanniksi videolla. 

Voit selata kuvia ja videoita sen oikealta. 

Lamberg on työskennellyt rapakon takana mallina ja personal trainerina. Hänet valittiin vuonna 2011 Miss Suomeksi, monien yllätykseksi nainen luopui kruunustaan ja Sara Siepistä tuli sen myötä Miss Suomi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja