Pettikö Justin Timberlake tyttöystäväänsä?

Laulaja Justin Timberlake petti tyttöystäväänsä Jessica Bieliä näyttelijätär Olivia Munnin kanssa, kirjoittaa US Weekly.

US Weeklyn lähteen mukaan Justin Timberlake bongattiin syyskuussa newyorkilaisesta yökerhosta läheisissä tunnelmissa näyttelijätär Olivia Munnin kanssa.

– Justin piti hänestä saman tien. Heidän välistä kemiaansa ei voinut kiistää, sisäpiirin lähde kertoo.

Lähteiden mukaan kyse ei ollut harmittomasta flirttailusta, sillä Timberlake väitti naiselle olevansa sinkku, vaikka seurustelikin näyttelijätär Jessica Bielin kanssa.

– Hän sanoi, että suhde Jessican kanssa kuoli aikaa sitten, vaikka hänellä ei ollut aikomusta jättää Jessicaa, sisäpiirin lähde toteaa.

Lähteen mukaan Munn asetti suhteen ehdoksi sen, että Timberlake lopettaa suhteensa lopullisesti Bielin kanssa. Biel oli kuitenkin kuvaamassa uusinta elokuvaansa, eikä pariskunta juurikaan pitänyt yhteyttä.

Timberlake kertoikin kaikille päättäneensä suhteensa Bielin kanssa, mutta todellisuudessa hän ei ollut niin tehnyt. Lähde juoruaa, että Timberlake ja Munn olivat myös seksisuhteessa, mutta loppujen lopuksi salasuhde kaatui Timberlaken valheisiin.

– Munn tajusi, että Timberlake valehteli hänelle, eikä ollutkaan sinkku.

Huhujen mukaan Timberlake on yrittänyt iskeä myös muun muassa Friends With Benefits -kollegansa Mila Kunista sekä laulajatar Rihannaa.

Timberlaken edustaja kieltää huhut, Munnin edustaja ei kommentoi tähden henkilökohtaista elämää.

MTV3/Helmi

Lähde: US Weekly

Kuvat: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja