Petteri Sihvosen raju puheenvuoro tavoitti Petri Kontiolan – näin SM-liigaan palaava taituri vastaa

Paluun tekevä Petri Kontiola avautui päihdeongelmistaan: "Asiat menivät aika jyrkkään laskuun" 9:04
Paluun tekevä Petri Kontiola avautui päihdeongelmistaan: "Asiat menivät aika jyrkkään laskuun"

Keskushyökkääjä Petri Kontiola palaa Tapparaan 16 vuoden tauon jälkeen. MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen epäili 39-vuotiaan pelaajan ajoitusta sopimusuutisen tultua julki. Kontiola vastaa Sihvosen näkemykseen. 

Tappara vahvisti Kontiolan paluusopimuksen viime keskiviikkona. Sihvonen iski tiukasti kiinni sentterin seuravalintaan. 

– Tullaan sellaiseen, sanoisinko tragediaan, että jos Kontiola mieli voittaa viime kaudella mestaruuden, hänen olisi pitänyt olla Tapparassa eikä Ilveksessä. Jos hän mielii nyt voittaa mestaruuden, hänen pitäisi olla Ilveksessä, ei Tapparassa. Nyt Ilves pelaisi sitä Tappara-lätkää, joka perustuu tiiviiseen viisikkoon ja syöttämiseen, missä Kontiola oli todella kova luu esimerkiksi HPK:ssa, Petteri Sihvonen sanoi heti sopimusuutisen varmistuttua

Loppukauden pahvilla kirvesrintoihin siirtyvä Kontiola hymähtää Sihvosen sanoille siirtoliikkeen vääräaikaisuudesta. 

– Harmi homma sitten, jos näin. Kai tässä yritetään sopeutua. Mä en oikein noista pelityyleistä osaa sanoa, Kontiola heittää Sihvosen suuntaan. 

Uransa viime keväänä kertaalleen lopettaneen Kontiolan mukaan Tappara-siirron taustalla on ennen kaikkea molempia osapuolia hyödyttävät intressit. 

– Tapparassa oli tällä hetkellä minulle paikka. Tarvittiin minunlaistani pelaajaa, enemmän kuin naapuriseuralla, Kontiola kuittaa. 

Kontiolan Tappara-sopimus astuu voimaan marraskuun maaottelutauosta alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat