Petter Northug parahti nähtyään, mitä Therese Johaug ja venäläinen tekivät: "Lopettakaa!"

Tulosruutu selvitti Pekingin olympialaisten naisten yhdistelmähiihdon tapahtumat: Therese Johaug juhli, Natalia Neprjajeva kiri toiseksi.

Hiihtolegenda, nykyisin kommentaattorin töitä tekevä Petter Northug älähti Therese Johaugille ja Natalia Neprjajevalle Pekingin olympialaisten naisten yhdistelmäkilpailun jälkeen.

Norjan supertähti Johaug sivakoi lauantain yhdistelmäkilpailussa ylivoimaisesti olympiakultaa, ja Venäjän Neprjajeva otti kiritaistelun jälkeen hopeaa. Kumpikin oli maalissa iloista naista: Johaug saavutti viimein ensimmäisen henkilökohtaisen olympiakultansa, ja Neprjajeva puolestaan nappasi ensimmäisen henkilökohtaisen olympiamitalinsa.

Petter Northug ei katsonut kuitenkaan hyvällä, kun Johaug ja Neprjajeva halailivat toisiaan joidenkin muiden hiihtäjien tavoin.

– Lopettakaa halaaminen! Odottakaa, kunnes olympialaiset ovat ohi, Northug parahti Norjan TV 2:lle.

Norjalaislegenda oli halailusta yllättynyt, kun huomioi jo nähdyn varovaisuuden koronan välttämiseksi.

– Heidän täytyy olla huolellisia. Me tiedämme, että ihmiset saavat koronatartuntoja olympialaisissa, ja uusia tapauksia tulee joka päivä.

– Jos minä olisin heidän tilallaan, pysyisin etäällä kaikista maaliintulon jälkeen. Jos on käytössä hanskat, voit onnitella, mutta et halata, Northug alleviivasi.

Lue myös:

    Uusimmat