Pettääkö miehesi sinua? Nämä vinkit paljastavat, että jokin on vialla

Pienet vihjeet voivat kertoa, pettääkö miehesi sinua. The Stir kokosi yhteen käytöstavat, jotka kertovat, että jokin saattaa olla vialla.

Jos miehesi käytös muuttuu yllättäen, taustalta voi löytyä pettämistä. Nämä merkit paljastavat, että jokin voi olla suhteessanne vialla.

Hän on yllättäen hyvin työkeskeinen

Miehellesi ilmaantuu yllättäen bisnestapaamisia ja hän tekee paljon ylitöitä. Hän tuntuu viihtyvän töissä paljon mieluummin kuin kotona.

Hän on yhtäkkiä kovin kiinnostunut ulkonäöstään

Huomaat, että miehesi käyttää yhtäkkiä enemmän aikaa kylpyhuoneessa kuin sinä. Hän ajaa partaansa jatkuvasti, käy salilla ja kiinnittää huomiota vaatetuksensa.

Hän ei pysty olemaan erossa kännykästään tai tietokoneestaan

Toisin kuin ennen, miehesi ei pysty enää menemään mihinkään ilman kännykkäänsä. Hän tsekkaa myös sähköpostinsa säännöllisesti. Yrittääkö hän salailla jotakin?

Hänellä on selittämättömiä mustelmia kaulallaan tai rinnallaan

Mikäli hän yrittää peitellä kaulaansa poolokauluksella tai ei suostu ottamaan paitaa pois edessäsi, voit vahvasti epäillä, että hän salailee jotakin ikävää.

Hän muuttaa seksuaalista käyttäytymistään

Tuleeko halukkaasta miehestäsi yhtäkkiä haluton, vai päinvastoin? Seksuaalisen halun muuttuminen voi olla merkki salasuhteesta.

Hän valehtelee - paljon

Useimmat parit kertovat toisilleen silloin tällöin valkoisen valheen. "Näytät upealta noissa valkoisissa shortseissa" tai "ethän sinä ole lainkaan lihonut" ovat sallittuja lipsahduksia. Mutta kun melkein kaikki mitä miehesi suusta tulee on valetta, on aika pohtia, mikä on vialla.

Hän ei voi olla ylistämättä jotakuta

Jos miehesi alkaa yhtäkkiä ylistää kaveriaan tai kollegaansa, on syytä miettiä, onko hänen suhteensa tähän henkilöön pelkästään platoninen.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja