Perhettään ikävöinyt Duudsonit-Jukka: Paluu kotiin Los Angelesiin

Huippujengi-ohjelmaa luotsaava Jukka Hilden on palannut takaisin kotikaupunkiinsa Los Angelesiin. Mies julkaisi hurjalta reissulta hyytävän kuvan.

Huippujengi on MTV3-kanavan kevään 2016 uutuusohjelma, jossa kahdeksan julkisuudesta tuttua henkilöä tavoittelee Perun Andeilla sijaitsevan vuoren huipun valloitusta.

Mukana seikkailijoiden matkassa on ohjelman juontaja, Duudsoneista ja Possesta tuttu Jukka Hildén, 34. Ennen Huippujengin kuvausmatkaa Peruun hurjapää myönsi, että vaarallisen kiipeilyreissun aikana lähipiiriä tulisi ikävä.

– Eniten tulen kaipaamaan omaa perhettä. Niitähän tulee raastava ikävä. Luulen kuitenkin, että tällä kokemuksella mennään taas pitkälle. Uskon, että pystyn olemaan iloisempi ja energisempi ihminen tulevaisuudessa, Hildén totesi ennen kiipeilyurakan alkua.

Nyt joukkio on palannut takaisin uskomattomalta seikkailultaan. Hildén viestittääkin tuoreella kuvapäivityksellään suunnanneensa takaisin Los Angelesiin.

Instagram-tilillään julkaisemassaan kuvassa näkyvät Perun Andien hyytävän kylmät lumimaisemat.

Kuvan yhteyteen mies on kirjoittanut palanneensa takaisin Los Angelesiin Perun uskomattoman vuoristomaiseman ääreltä. 

– Huippujengi antoi minulle suuria henkisiä ja fyysisiä haasteita, joita en olisi ikinä osannut kuvitellakaan, Hildén kirjoittaa.

Jos kuva ei näy oikein, voit katsoa sen täältä.

Huippujengi MTV3-kanavalla keväällä 2016. 

Lue myös:

    Uusimmat