Mainos

Huippujengi-ohjelman voittaja kruunattiin – rauhallisuus oli valttia

Huippujengin viimeisessä jaksossa Leena Harkimo ja Antti Reini suuntasivat valloittamaan Tocllarajun vuorta. Kaksikosta toinen selvisi pidemmälle.

Huippujengin viimeinen koitos nähtiin televisiossa, kun Leena Harkimo peittosi muut kiipeilijät rauhallisella, mutta varmalla etenemisellään.

Antti Reini jäi hieman Harkimon taakse vatsaongelmien vuoksi, mutta Harkimokin lopulta päätyi lopettamaan matkan kesken ennen huippua. Syynä oli kova viima ja myrsky, jotka kaatoivat kiipeilijöitä kumoon.

Kovan koitoksen jälkeen molemmat olivat kuitenkin innoissaan kokemuksestaan ja Reini haaveileekin jo pääsevänsa takaisin sielunsa kotimaisemiin.

– Ihan kuin olisin tullut omaa sielunmaisemaan katsomaan. Tätä minun sisälläni on paljon, Reini kuvailee artikkelin alla näkyvällä videolla.

– Varmasti tulen takaisin ja huiputan jonkun näistä vuorista, mutta en tänään. Tämä herätti minussa taas sen seikkailijan henkiin. Olen aivan myyty. Olen oppinut itsestäni aivan hirveästi, Reini hehkuttaa.

Hillitympi Harkimo ei usko, että hänestä tulisi koskaan vuorikiipeilijää, vaikka matka jättikin hänelle hyvän tunteen.

– Mikäs sen mukavampaa kuin toimia hyvässä porukassa toinen toistaan arvostaen, Harkimo kuvailee.

Katso Leena Harkimon haastattelu artikkelin  yläpuolella näkyvältä videolta. Antti Reini puolestaan kertoo tunnelmistaan alla näkyvällä videolla.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.