Pelicansista tuttu hyökkääjä kurittaa HIFK:ta – Micke-Max Åstenilla keitti yli summerin soidessa

HIFK:n haaveet jatkopaikasta CHL:ssä kokivat kolauksen avauserässä Frölundaa vastaan.

Helsinkiläiset tarvitsevat tiistai-iltana voiton, jos mielivät jatkaa CHL-taivaltaan alkulohkon jälkeen. Ottelun alku Göteborgissa ei kuitenkaan lupaa hyvää.

Frölunda iski kaksi maalia viiden minuutin sisään ja johtaa avauserän jälkeen 2-0.

Ensimmäisen maalin suti maalin edustalta viime kaudellla Pelicansissakin pelannut Ryan Lasch ylivoimalla.

Viisi minuuttia myöhemmin Christian Folin osui Laschin komeasta syötöstä. Lasch löysi maalin edustalle nousseen Folinin, joka ei erehtynyt. Laschin pisteet näin avauserän jälkeen 1+1.

Maalin voit katsoa alla olevalta videolta.

Avauserä päättyi tappelunnujakkaan, kun Micke-Max Åsten ja Johan Sundström ärsyyntyivät toisiinsa summerin soitua. Väännön näet pääkuvan videolta.