Pelicans kahden tähtipuolustajan kintereillä

MTV Urheilun tietojen mukaan Lahden Pelicans on tarjonnut sopimusta puolustaja Otso Rantakarille.

Seura ja Rantakari ovat neuvotelleet kuukauden päivät ja lopullisia päätöksiä sopimuksen syntymisestä on odotettavissa ensi viikolla. Toistaiseksi suurin syy, ettei sopimusta ole saatu aikaan, on ollut raha. Seuralla ja pelaajalla on näkemyseroja palkasta. Mikäli osapuolet pääsevät yhteisymmärrykseen siitä, nähdään Rantakari tulevalla kaudella Lahdessa.

25-vuotias puolustaja olisi oiva lisä lahtelaismiehistön takalinjoille paikkaamaan aukkoja, jotka jäivät, kun Mikko Kousa ja Oliwer Kaski lähtivät muihin maisemiin.

Rantakari on pelannut viimeiset kolme kautta Tapparan riveissä. Viime kaudella oikea käsi alhaalla pelaava puolustaja nakutti 46 otteluun 24 tehopistettä. Pudotuspeleissä otteluita ei kertynyt, sillä mies kärsi vaivoista.

Lahtelaismiehistö etsii riveihinsä vielä kahta puolustajaa. Toinen puolustaja kenen kanssa Pelicans on MTV Urheilun tietojen mukaan neuvotellut, on 34-vuotias Ilkka Heikkinen. Heikkinen on pelannut viimeiset kolme kautta TPS:ssä. Viime kaudella syntyi 55 ottelussa 40 tehopistettä. Pudotuspelissä kovan laukauksen omaava puolustaja nakutti 5 otteluun 4 pistettä.

Hyvin epätodennäköistä, että Pelicans saa mahdutettua molempia pelaajia tämän kauden pelaajabudjettiin. Ellei seuran toimistolla olla valmiita lyömään kättä syvemmälle taskuun.

Pelicans avaa oman CHL-urakkansa kotiottelulla perjantaina 30.8 Tshekkiläistä Ocelari Trineciä vastaan. 

Lue myös:

    Uusimmat