Pelicans ja Aatu Jämsen alistivat TPS:ää, tähtivahti tykitettiin vaihtoon – katso SM-liigan illan ainokaisen kaikki maalit

Pelicans tekee 4-0 maalin ylivoimalla 1:07

Jääkiekon SM-liigassa Pelicans rökitti TPS:n torstain kierroksen ainokaisessa lukemin 4–0. Pelicans repi ratkaisevan eron jo toisessa erässä.

Pelicans sai taistoon loistoalun, kun Sakke Hämäläinen vei isännät johtoon jo ajassa 2.36.

Pelikaani lensi korkealla toisessa erässä, kun Aatu Jämsen ja Elias Vilén heiluttivat maaliverkkoja. TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas päätti reagoida kolmannen takaiskun jälkeen.

Tähtivahti Lassi Lehtinen pois tolppien välistä ja tilalle Eetu Anttila.

Illan sankarihahmona loisti Pelicansin 20-vuotias hyökkääjä Aatu Jämsen, joka napautti kolmannessa erässä illan toisen maalinsa. Jämsen merkautti TPS-ottelussa tehot 2+1.

Voiton myötä Pelicans nousi 94 pisteeseen. Sen ero takana tulevaan Kärppiin on nyt neljä pistettä.

TPS on Liigassa sijalla kahdeksan. Se on napannut 53 ottelusta 82 pistettä. TPS:n ero kuudentena olevaan KalPaan on kuusi pinnaa.

SM-liiga jatkuu perjantaina, jolloin ohjelmassa on muun muassa Tampereen paikallinen, Ilves–Tappara.