Pekka Poudan jumppatuokio sekoitti suoran säälähetyksen, kun taskuun unohtui jotain tärkeää: "Ei ole kyllä koskaan aiemmin käynyt näin"

Pekan sääkartat pimenivät, uutisankkuri joutui kertomaan päivän sään ulkomuistista –"Painelin nappia liian monta kertaa" 1:03

MTV:n meteorologilla Pekka Poudalla ei ollut aamulla kaikista tavanomaisin säälähetys.

Tänä aamuna kello seitsemän uutisten jälkeisen säälähetyksen alkaessa Pouta seisoikin Suomen kartan sijaan tyhjän näyttöseinän edessä.

Uutisankkuri Eerikki Pitkänen kysyi, minkälaista säätä on luvassa.

– Minä menen katsomaan, Pouta totesi ja lähti ulos ruudusta. Sini-koira kipitti perässä.

Hetken päästä meteorologi palasi jälleen, tällä kertaa ruudulla näkyvien sääkarttojen eteen.

– Huh, painelin vahingossa nappia sen verran paljon yhdestä kohtaa, että kone hyppäsi alkutilaan, Pouta totesi hengästyneenä.

Kävi ilmi, että Pouta oli ennen lähetystä ollut kyykyssä kuntouttamassa aiemmin satuttamaansa nilkkaa. Taskussa ollut avain oli ilmeisesti painanut kaukosäädintä niin, että sääkartat olivat menneet editointitilaan. Koska kartat olivat hänen selkänsä takana, hän huomasi tämän vasta lähetyksen alkaessa, kun kamera näytti tyhjän tilan.

Kokenut konkari ei kuitenkaan tilanteessa hätkähtänyt, vaan lähti painamaan nappia karttojen saamiseksi takaisin ruudulle.

– Ei ole kyllä koskaan aiemmin käynyt näin, tämä oli ensimmäinen kerta. Jatkossa otan kaukosäätimen pois taskusta jumpatessa, Pouta totesi.

Lue myös:

    Uusimmat