Pauliina Erikssonin 9-vuotias lapsi sairastui koronavirukseen – tällaista on perheen elämä kotikaranteenissa neljän seinän sisällä: "Hän oli ihan pois pelistä"

Pauliina Erikssonin lapsi sairastui koronavirukseen – tällaista on perheen elämä kotikaranteenissa neljän seinän sisällä 9:06
Tällaista on perheen arki koronakaranteenissa – katso video MTV Uutiset Livestä!

Sadat suomalaiset ovat tällä hetkellä kotikaranteenissa koronaviruksen vuoksi. Yksi heistä on Erikssonin perhe, sillä 9-vuotias Marius-poika sai tartunnan koulusta Lauttasaaresta.

Pauliina Eriksson on ollut perheineen kotikaranteenissa Helsingin Lauttasaaressa nyt viikon. Kodin ulkopuolelle saa poistua ainoastaan kävelylle illalla, mutta täytyy pitää huoli siitä, ettei tapaa ketään tai pysähdy juttelemaan kellekään.

– Roskat saa viedä, mutta siinäpä se. Asumme kerrostalossa, joten pitää huolehtia, ettemme koske mihinkään. Kukaan meistä ei saa mennä kauppaan. Lauttasaaressa on tullut paljon avunantotarjouksia, mutta olen käyttänyt kauppakassipalveluita. Naapurin mies kävi puolestamme apteekissa, Eriksson kertoo.

Ruoat ja apteekkitavarat jätetään oven ulkopuolelle ja kun lähetti on poistunut, ovi avataan ja tavarat otetaan sisään.

Koko perheellä flunssan oireita

Koko Erikssonin perhe on testattu koronaviruksen varalta, mutta vastauksia ei ole Marius-poikaa lukuun ottamatta vielä saatu. Muilla perheenjäsenillä on flunssan oireita, joka voi kieliä koronasta.

– Pojalla on todella kovat flunssan tai influenssan oireet. Kuume nousi yhdessä yössä 39 asteeseen. Positiivinen koronavirustesti tuli keskiviikkona, ja tuolloin poika oli aivan pelistä pois.

Katso MTV Uutiset Liven lähetyksestä ylläolevalta videolta, miten Erikssonin perhe on saanut ajan kulumaan neljän seinän sisällä.

Lue myös:

    Uusimmat