Patrik Laine kuittaili Kasperi Kapasen kuontalosta – Toronton suomalaistähti ampui vastapalloon

Parrantynkää leukaansa kasvattanut Toronto Maple Leafsin NHL-hyökkääjä Kasperi Kapanen on antanut myös hiustensa rehottaa. Winnipeg Jetsin suomalaistähdeltä Patrik Laineelta Kapasen pitkä pehko ei ollut jäänyt huomaamatta.

Ylälaidan videolla Tulosruudun kuvaa edeltävästä NHL-yöstä.

– Hän sanoi minulle viime pelissä (keskiviikkona), että minun pitäisi leikkauttaa hiukseni. Mutta kun ajattelee hänen viime vuoden tyyliään, hän on viimeinen jätkä sanomaan minulle, että minun pitäisi leikkuuttaa mitään kehoni karvoitusta, Kapanen veisteli toimittajille.

Laine antoi viime kaudella karvojensa rehottaa ja pelasi läpi sesongin kasvaneessa muhkeassa parranreuhkassa. Laine leikkautti partansa vasta kauden jälkeen ja on pelannut tällä kaudella siistittynä.

Näin Patrik Laineen parta kasvoi vuoden aikana 0:35

Laineen tämä kausi on kuitenkin ollut takkuinen. Viidessä viime ottelussa suomalaishyökkääjä on jäänyt tyystin ilman tehopisteitä, ja sesongin 12 ottelusta hänellä on tilillään ainoastaan pinnat 3+2.

Kapanen on sen sijaan nakutellut 11 peliin jo 6+4=10 pinnaa, mukaan lukien viime minuuttien 3–2-voittomaali Winnipegiä vastaan viime yön ottelussa.

– Ollakseni rehellinen, en nähnyt oikeastaan mitään. Näin vain kiekon tulevan minua kohti ja ajattelin, että lauon sen verkkoon. En nähnyt, mihin se meni, mutta olen iloinen, että se upposi sisään, pelin ykköstähdeksi valittu Kapanen kuvaili osumaansa.

Lue myös:

    Uusimmat