Patrik Antoniukselle huippuluokan pokeridiili

Suomalaisiin pokerin menestyspelaajiin lukeutuva Patrik Antonius on saanut solmittua itselleen huippusopimuksen Poker Royalty -firman kanssa. Asiasta kertoo Pokerpages.com-sivusto.

Antonius tekee maailmanlaajuista yhteistyötä Poker Royaltyn kanssa, joka muun muassa sponsoroi hänen pelaamistaan. Suunnitteilla on muun muassa yhteisiä mainoskampanjoita ja kaupallisia yhteistyöprojekteja.

Poker Royaltyn myynti- ja markkinointipäällikkö Chris Porter kehuu 27-vuotiasta Antoniusta vuolaasti.

- Patrik on harvinainen yhdistelmä luonnonlahjakkuutta, ulkonäköä ja raakaa lahjakkuutta, joilla pystytään nousemaan pokerinpeluun yläpuolelle. Tähän kun lisätään Poker Royaltyn voimavarat ja ydinbisnessuhteet, Patrikista tulee vielä kirkkaampi tähtinä pokeriturnauksissa ja niiden ulkopuolella.

Myös Antonius itse on yhteistyösopimuksesta innoissaan.

- Poker Royalty tekee yhteistyötä pokerin suurnimien kanssa, antaen heille mahdollisuuksia, joita muut eivät voi tarjota. Olen todella innoissani uudesta kumppanuudestani Poker Royaltyn kanssa.

Yhteistyösopimuksen rahasummista ei tiedotettu, mutta kyse on tuskin pikkusummista, sillä Antonius on yksi tämän hetken kuumimmista pokeripelaajista.

Lue lisää aiheesta täältä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat