Patrick Dempseyn kotona

Näyttelijä Patrick Dempsey asuu Jillian-vaimonsa, seitsenvuotiaan tyttärensä ja kaksivuotiaiden kaksospoikiensa kanssa Los Angelesin Brentwoodissa.

Jos on tunnettu näyttelijä – kuten Patrick Dempsey – ja näyttelee suositussa sairaalasarjassa – kuten Greyn anatomiassa – voikohan sitä jäädä koukkuun oman show’nsa seuraamiseen?

Ehkä käy niin, että kun on se aika viikosta, Patrick tekee itselleen voileivän, nappaa olutpullon ja kiiruhtaa olohuoneen mukavalle sohvalle jättiscreenin eteen. Nyt se alkaa!

Mutta pian miehen lahkeessa roikkuu pieni poika, joka törkkää kätensä keskelle voileipää ja pyyhkii tahmat sohvakankaaseen.

Toinen taapero kippaa oluen itämaiselle matolle. Tytär ei oikeastaan saisi katsoa aikuisten sarjoja, mutta on livahtanut silti huoneeseen ja utelee: ”Isi, miksi sä pussasit tota tätiä? Isi, kuoliko toi setä? Isi, miksi lääkäreillä on valkoiset takit?”

Patrick huokaisee, sulkee television ja ottaa ohjat rauhallisesti käsiinsä kuten roolihahmonsa, neurokirurgi Shepherd leikkaussalissa. Vapaaillat ne on vaimoilla näissäkin piireissä.

Kuvat: All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat