Pastori vietti sänkymaratonin kirkon katolla: Puhui uskollisuuden puolesta

Babtistikirkon pastori ja hänen vaimonsa viettivät 24 tuntia sängyssä kirkon katolla. Parin oli tarkoitus herätellä uskollisuuden ja rakkauden ilosanomaa.

Babtistikirkon pastori Ed Young ja hänen vaimonsa Lisa Young yllättävät Yhdysvalloissa, latimesblog.com uutisoi. 29 vuotta naimisiissa ollut pariskunta raaahasi nimittäin Dallasissa sijaitsevan kirkon katolle sängyn ja vietti siellä vuorokauden. He kutsuvat tempaustaan 24 tunnin seksikokemukseksi. Tapahtumaa seurasi livekamera ja pariskunta antoi kommentteja Facebookkiin ja Twitteriin. Lisäksi he skypettivät ihmisten kanssa.

– Tuomme sängyn takaisin kirkkoon. Kirkko on ollut liian pitkään hiljaa, pariskunta sanoo.

Young kertoi Houston´s KHOUn haastattelussa, että hän haluaa levittää tempauksellaan uskollisuuden ja rakkauden ilosanomaa. Pariskunnan neljä lasta olivat seuraamassa vanhempiensa tempausta, mutta eivät olleet lainkaan kiusaantuneita. Lapset suosittelivat ihmisiä säästämään seksin avioliittoon saakka.

Pariskunta kertoi ajatuksistaan myös uudessa Sexperiment: 7 Days to Lasting Intimacy With Your Spouse -kirjassaan. Young kehottaa tuomaan jumalan takaisin suhteeseen harrastamalla seksiä oman kumppanin kanssa seitsemänä päivänä peräkkäin. Pariskunnan inspiraationa ovat toimineet John Lennon ja Yoko Ono, jotka pitivät viikkojen pituisia sänkymaratoneja kampanjoidakseen sotaa vastaan.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock, Wavebreakmedia ltd

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja