Mainos

Parmesan-vihannekset

  • 1 kukkakaali
  • 1 parsakaali
  • 3 porkkanaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • (1 sitruuna)
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl raastettua parmesania
  • 1 puntti basilikaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Paloittele kasvikset reiluiksi paloiksi. Keitä hyvin suolatussa vedessä kunnes kasvikset ovat kypsiä, mutta niissä on vielä hyvä purutuntuma. Valuta hyvin ja mausta kuumana oliiviöljyllä, basilikan lehdillä, parmesanilla ja mustapippurilla.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.