Mainos

Palomies loukkaantui räjähdyksessä

Varaston ovi räjähti palon yhteydessä savusukeltajan päälle.Mies sai päälleen myös akkuhappoa. Palomies loukkaantui tilanteessa lievästi, ja pääsi lyhyen sairaalakäynnin jälkeen kotiin.

Palomies loukkaantui eilisiltana varastopalon yhteydessä sattuneessa räjähdyksessä Tuusulassa. Mies loukkaantui vain lievästi, ja hän pääsi sairaalasta kotiin tarkistuksen jälkeen.

Varaston pöydällä oli useita autonakkuja, joista ainakin yksi räjähti. Palomestarin mukaan varastosta pursusi mustaa savua, kun ensimmäinen sammutusyksikkö tuli paikalle puoli kymmenen jälkeen illalla. Juuri kun savusukeltaja oli valmistautumassa menemään varastoon sisään, ovi räjähti hänen päälleen. Hän sai päälleen myös akkuhappoa.

Palomies loukkaantui, ja hänet vietiin sairaalaan tarkistettavaksi. Räjähdyksen jälkeen palo saatiin sammutettua alle puolessa tunnissa. Ennen räjähdystä varaston seinä pullistui ulos useita senttejä.

Räjähdys oli palomestarin mukaan voimakas, sillä lukossa ollut raskastekoinen ovi lähti saranoiltaan irti. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.