Palkinto parhaasta nörttikosinnasta menee...

Romanttista vai liian nörttiä? Paluu tulevaisuuteen -fani Corey Goldfeder kosi rakastaan lempielokuvansa avulla. Katso video!

Umpirakastunut Corey Goldfeder halusi sisällyttää kosintaansa lempielokuvansa. Suuri Paluu tulevaisuuteen -fani päätti editoida itsensä yhteen elokuvansa kohtauksista.

Sitten hän väitti järjestävänsä Michael J. Fox -festivaalin, jonne kutsui tyttöystävälleen tuntemattomia ystäviä ja naapureita, jotta tämä luulisi tapahtumaa todeksi. Parin perheet odottivat takahuoneessa.

Corey ja tyttöystävä Andrea katselivat Paluu tulevaisuuteen -elokuvaa yhdessä 20 minuutin ajan, kunnes äkkiä elokuvan hahmo Marty McFly muuttuikin ruudulla Corey Goldfederiksi, joka alkoi pohtia olisiko nyt oikea aika kosia. Samalla kun hahmo ruudulla katseli yleisöön oikea Corey polvistui katsomossa ja kosi mielitiettyään. Andrea vastasi kyllä ja pari meni naimisiin viime vuonna.

– He ovat täydellisiä toisilleen, ystävä kommentoi ja kertoi, että Corey tapasi nykyisen vaimonsa naamiaisissa, jossa oli itse pukeutunut Marty McFlyksi. Andrea oli pukeutunut 1950-luvun tyyliin.

Corey osallistui videollaan myös Paras kosinta -kilpailuun.

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: www.news.com.au

Lue myös:

    Uusimmat