Mainos

Pakettiautosta löytyi ruumis, mies vangittiin murhasta

Vantaan käräjäoikeus on vanginnut miehen jutussa, jossa palaneesta pakettiautosta paljastui ruumis. 33-vuotias mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä murhasta.

Vangitsemisvaatimuksia on tulossa käräjäoikeuden käsiteltäväksi Korson murhajutussa myös lisää.

- Itse asiassa vein sinne juuri yhden vaatimuksen, tutkinnanjohtaja Juha Juurinen kertoi STT:lle ensimmäisen vangitsemisen jälkeen.

Poliisi sai ilmoituksen palavasta pakettiautosta toissapäivänä, ja anastetun ajokin tavaratilasta löytyi miehen ruumis. Henkirikoksen epäillään tapahtuneen aiemmin asunnossa Korsossa.

Asunto sijaitsee kahden kilometrin päässä ruumiin löytöpaikasta ja kuuluu yhdelle epäillyistä. Rikoksentekoajasta ei ole tarkkaa tietoa, mutta se ajoittuu perjantai-illan ja maanantaiaamun välille.

Kuolleen miehen henkilöllisyys oli iltapäivällä yhä varmentamatta, mutta tietoa tästä odotetaan pian.

- Kyllä meillä hyvä arvaus on, Juurinen sanoi.

Pulkanveto herätti huomiota

Tapausta tutkitaan murhana teon raakuuden ja julmuuden takia. Poliisi ei kerro tekotapaa eikä ota kantaa siihen, onko henkirikoksen yhteydessä tullut ilmi myös merkkejä suunnitelmallisuudesta.

Jutussa on vangitun lisäksi pidätettynä neljä ihmistä, joiden joukossa on miehiä ja naisia. Joitakin ihmisiä on tavoittamatta.

Epäillyt ovat pääosin 1970-luvulla syntyneitä ja kotoisin useammalta paikkakunnalta. Heillä on väkivalta-, huume- ja omaisuusrikostaustaa. Poliisin mukaan kyse ei ole kuitenkaan moottoripyöräjengiläisistä tai muista ryhmittymistä.

Epäillyt ovat puhuneet kuulusteluissa jotain, mutta mitään henkirikosta ei ole myönnetty.

Poliisin luonnehdinnan mukaan epäillyt ja uhri olivat etäisempiä tuttuja keskenään.

Julkisuudessa on ollut tietoja, joiden mukaan sivulliset olisivat olleet todistamassa Korsossa erikoista näkyä, jossa kaksi miestä raahasi jätesäkkilastissa ollutta pulkkaa. Mahdollista on, että uhri on siirretty surma-asunnosta autoon pulkassa.

Poliisilla on jo jonkinlainen näkemys teon motiivista, mutta siitä Juurinen ei lausu mitään.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.