Päivittäinen ihonhoito on tärkeää - sukupuolesta riippumatta

Miehet ovat havahtuneet pitämään yhä parempaa huolta ulkonäöstään. Helmen muuttumisleikissä annettiin vinkkejä miehelle sujuvaan päivittäiseen ihonhoitoon.

Miehet ovat yhä innostuneempia ihonhoidosta. Helmen muuttumisleikkiin yhdessä avopuolisonsa Mira Puurtisen kanssa saapunut Mika Tapaninen sai ihonhoitovinkkejä meikkitaiteilija Riia Koivistolta.

Mika myönsi, että hänen kasvonsa ovat taipuvaiset kuivuuteen, joten Riia suositteli hänelle geelivoidetta, joka imeytyy iholle hetkessä ja antaa kasvoille raikkaan tunteen koko päiväksi. Riia muistutti, että myös kasvojen puhdistaminen päivän päätteeksi on tärkeää, ja kehotti Mikaa kokeilemaan kuorivaa puhdistusgeeliä.

Mikan silmänympärysiholle levitettiin silmänympärysvoidevoide superkätevästä roll-on putkilosta.

– Tämä laittaa nestekierron liikkeelle, vähentää turvotusta ja kosteuttaa kuivaa silmänympärysihoa, Riia kertoi.

Nykyaikaisen nuoren miehen ihoa koettelevat muun muassa kiireinen elämänrytmi ja ympäristön aiheuttamat rasitukset. Tämän takia päivittäinen ihonhoito on tärkeää - sukupuolesta riippumatta.

Raikas tunne koko päiväksi

Mika kasvoille levitettiin NIVEA FOR MEN New Energy Gel Q10 -geeli, joka on kehitetty sekä aamu- että iltakäyttöön erityisesti nuoremmille 25–35-vuotiaille miehille, jotka haluavat kasvoilleen kevyen kosteutuksen ilman tahmeaa tunnetta. Voiteen geelimäinen koostumus sopii erityisesti normaali- ja sekaiholle, sillä se ei tuki ihohuokosia.

Minttu-uutetta sisältävä geelivoide imeytyy iholle hetkessä ja antaa kasvoille virkistävän raikkaan tunteen koko päiväksi. Lue lisää tuotteesta!

Riia suositteli Mikalle myös NIVEA FOR MEN Exfoliating Face Scrub -kuorintageeliä, joka on kehitetty miesten iholle. Se syväpuhdistaa ihohuokoset ja poistaa likaa sekä kuolleita ihosoluja. Koostumus sisältää hienoja partikkeleita, jotka ehkäisevät epäpuhtauksien syntyä ja kuorivat ihon tehokkaasti, mutta hellästi. Lue lisää tuotteesta!

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja