Päivi Lipponen, 55, avoimena hänen ja miehensä Paavon, 81, suhteesta: "Kun on iso ikäero, niin elämä eriytyy"

Päivi Lipponen, 55, avoimena hänen ja miehensä Paavon, 81, suhteesta: "Kun on iso ikäero, niin elämä eriytyy" 1:29
Videolla Päivi Lipponen kertoo avoimesti hänen ja aviomiehensä Paavo Lipposen ikäerosta ja siitä, miten se näkyy heidän elämässään tällä hetkellä. 

Tällä hetkellä opettajana työskentelevä Päivi Lipponen kertoo avoimesti hänen ja aviomiehensä Paavo Lipposen ikäerosta ja siitä, miten se näkyy heidän elämässään tällä hetkellä. 

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Päivi Lipponen kutsuu Maria Veitolan yökylään Porvoon kakkoskotiin. Jakso saapuu MTV Katsomoon torstaina 30.3. ja nähdään MTV3-kanavalla 6.4.

Matka alkaa Päivin työpaikalta Eiran aikuislukiosta, jossa tutustutaan opettajan arkeen ja oppilaisiin.

Kakkoskodissa heittäydytään vapaalle. Keskustellaan elämästä, reissaamisen rikkaudesta sekä aikuisen naisen itsenäisyydestä. Nautiskellaan takkatulesta, hyvästä ruoasta sekä pulahdetaan avannossakin.

Matkalla Porvooseen Lipponen kertoo rakkaasta Theo-koirastaan, joka on pitänyt hänelle seuraa. Veitola tiedusteleekin, että eikö hänen miehestään Paavo Lipposesta ole hänelle enää samalla tavalla seuraa. Parin välillä on 26 vuoden ikäero. Päivi Lipponen on 55-vuotias ja Paavo Lipponen täytti juuri 81 vuotta. 

– Paavolla on ihan oma maailma. Hänellä on se oma muistelmien kirjoittaminen ja muu maailma. Kun on iso ikäero, niin se elämä vaan eriytyy. Olen itse niin kova liikkumaan, menemään ja harrastamaan, niin ei pysty jakaamaan sellaisia asioita, Lipponen kertoo. 

video

Tällä hetkellä opettajana työskentelevä Päivi Lipponen kertoo, kuinka suuri vaikutus eduskuntatyön lopettamisella vuonna 2015 oli hänen terveyteensä. 

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Katso myös Veitolan toinen sarja Veitola.doc MTV Katsomosta tai maanantaisin MTV3-kanavalta klo 22:35 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat