Päivän paras hetki - aamiainen

Herkullinen kirjauutuus keskittyy päivän tärkeimpään ateriaan, aamiaiseen. Sanna Miettusen houkuttelevat reseptit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja kaurapuuroa aamuisin lusikoiville.

Värikkäästi kuvitetut reseptit on jaoteltu selkeästi omiin ryhmiin. Perinteisten leipien, munakkaiden ja puurojen lisäksi aamiaiskirjasta löytyy erilaisia vohveleita, leivonnaisia ja jopa keittoja! Idearikkaassa kirjassa leipä päällystetään nektariinilla ja puuro maustetaan kookosmaidolla.

Aamiaiskirja tarjoaa reseptejä arkiaamuun, rauhallisiin sunnuntaiaamiaisiin ja pidemmille brunsseille. Smoothien tai puuron valmistus onnistuu myös kiireisenä arkiaamuna, mutta leivonnaiset ja pikkusuolaiset vaativat enemmän aikaa.

Reseptien lisäksi Miettunen antaa kirjassa ohjeisiin liittyviä vinkkejä ja kertoo omista ruokamuistoistaan.

Kirja sopii koululaisille ja työhön kiirehtiville, sinkuille ja perheellisille, hyvinvoinnistaan huolehtiville, hemmottelua halajaville ja muuten vain ruoanlaitosta kiinnostuneille.

Sanna Miettunen kokkaa suurella sydämellä ja yhdistelee ennakkoluulottomasti uusia makuja. Itseoppinut nainen maustaa ruokia Italiasta, Australiasta ja muualta maailmalta poimimillaan ideoilla.

Avokado-banaanismoothie

4 dl maustamatonta jogurttia
4 dl raejuustoa
2 kypsää avokadoa
2 banaania
1 limetin mehu
1 rkl hedelmäsokeria

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa ja kaada laseihin. Säästä pala banaania koristeluun.


Resepti: Päivän paras hetki – aamiainen, Sanna Miettunen (WSOY)

Teksti: MTV3

Kuvat: Maito ja terveys ja WSOY

Lue myös:

    Uusimmat