Paistetut siikafileet

  • 4 siikafilettä
  • 1 kevyesti vatkattu muna
  • 1 dl korppujauhoja
  • suolaa
  • valkopippuria

Poista ensin fileistä ruodot. Löydät ruodot kuljettamalla sormia fileen pinnalla. Ruodot on helppoa poistaa pinsetillä. Mausta fileet tämän jälkeen suolalla ja valkopippurilla.

Kaada vatkattu muna kulhoon ja korppujauhot toiseen kulhoon. Kasta kalafileet ensin munaan ja upota ne sitten korppujauhoihin.

Paista fileet paistinpannulla kunnes ne ovat kullanruskeita. Käytä paistamiseen suuri palanen voita. Imeytä liika rasva fileistä asettamalla fileet keittiöpaperin päälle. Tällä tavalla fileet myös pysyvät rapeina.

Tarjoa rapeat siikafileet kesäisen perunasalaatin kanssa.

Resepti: Sara la Fountain

Lue myös:

    Uusimmat