Mainos

Painonvartijat lopettaa Suomessa

Painonvartijat lopettaa toimintansa Suomessa kokonaan. Ratkaisuun päädyttiin huhtikuussa aloitettujen yt-neuvottelujen jälkeen.

Painonvartijat tuli Suomeen 35 vuotta sitten. Yhtiön Pohjoismaiden-johtajan Lotte Wambergin mukaan toiminta on kuitenkin ollut kannattamatonta jo useiden vuosien ajan.

Wamberg tunnustaa, että Suomessa on yhä lisääntyvä tarve painonhallintapalveluille. Suomi on kuitenkin vaikea maa toimia.

- Suomen maantieteellinen koko ja suhteellisen vähäinen väestön määrä tekee erittäin vaikeaksi kääntää toimintaa kannattavaksi, Wamberg perustelee.

Painonvartijoiden ryhmien kokoontumiset loppuvat kesän aikana. Yhtiö tiedottaa asiakkailleen muutoksista. Mikäli asiakkaat ovat maksaneet ryhmäkokoontumisista jo etukäteen, he saavat rahansa takaisin.

- Olemme hyvin pahoillamme, että toiminta lopetetaan. Meillä on ollut Suomessa paljon uskollisia asiakkaita, Wamberg harmittelee.

Painonvartijat jatkavat kuitenkin toimintaansa esimerkiksi Ruotsissa ja Tanskassa.

- Tanskan väestö on suurin piirtein samankokoinen kuin Suomen, mutta maa on pienempi. Tämän vuoksi voimme toimia siellä tehokkaammin.

Painonvartijat kuuluu Weight Watchersiin, joka toimii noin 30 maassa. Suomessa on viikoittain kokoontunut noin sata ryhmää eri puolilla Suomea.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.