Päävalmentajaksi Olli Jokinen, Lauri Marjamäki vai Ville Peltonen? Petteri Sihvonen valitsi epäröimättä

Sihvoselle taas kiperiä kysymyksiä Liigaviikossa – kenet hän valitsisi päävalmentajaksi Peltosesta, Jokisesta ja Marjamäestä? 3:39
Sihvoselle taas kiperiä kysymyksiä Liigaviikossa – kenet hän valitsisi päävalmentajaksi Peltosesta, Jokisesta ja Marjamäestä?

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen sai taas nipun kiperiä kysymyksiä vastattavakseen tuoreimmassa Liigaviikko-lähetyksessä. Yksi näistä koski fiktiivisesti hänen johtamansa jääkiekkojoukkueen päävalmentajavalintaa. 

Seurapomon housuihin hypännyt Sihvonen sai vaihtoehdoiksi tällä kaudella SM-liigassa valmentaneet Olli Jokisen, Ville Peltosen ja Lauri Marjamäen

Heistä Jokinen on hinannut Jukurit kaikkien yllätykseksi liigan kärkikahinoihin, Peltosen nimivahva HIFK on sarjavitosena, kun taas Marjamäki sai potkut Kärpistä viime joulukuussa. 

– Helppo vastaus tähän GM:nä, Sihvonen pohjusti.  

– Ei kahta sanaa, hän lisäsi valinnastaan. 

Kenet Sihvonen valitsi? Se selviää yllä olevalta videolta. Alla puolestaan asiantuntijan näkemykset Tapparan ja HIFK:n keskinäisiin voimasuhteisiin sekä Tappara-luotsi Rikard Grönborgin kirosanatulvaan viime lauantain HIFK-ottelun yhteydessä. 

Liigaviikko: Tappara ja HIFK keskinäisessä puntarissa – Rikard Grönborgin hermo pettää 28:32
Liigaviikko: Tappara ja HIFK keskinäisessä puntarissa – Rikard Grönborgin hermo pettää.

Lue myös:

    Uusimmat