Paahdettua kuhaa ja korvasienimuhennosta

Korvasienimuhennos

  • 300 g korvasieniä ryöpättynä
  • 1 sipuli
  • 2 dl kermaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tilkka voita
  • 1 rkl vehnäjauhoja

Kuivaa korvasienistä liika vesi pois. Hienonna sipuli ja kuullota silppua voissa korvasienten kera. Kun sipuli on pehmeää, lisää joukkoon vehnäjauhot. Kaada kerma pannulle ja anna hautua noin 20 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

Paahdettu kuha

  • 600 g kuhafileitä
  • tilkka öljyä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 1 limen mehu

Puhdista kuhafileet mutta jätä nahka pintaan. Suolaa ja mausta fileet pippurilla kevyesti molemmin puolin. Sivele kalan pintaan limemehua. Lämmitä öljy kuumaksi pannulla ja paahda kuhaa noin 2 minuuttia per puoli.

Reseptit: Henri Alén / Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja