Mainos

Outo kauneustrendi: Nyt pidennetään nenäkarvoja!

Hiusten- ja ripsienpidennykset ovat jo vanha juttu, sillä nyt pidennetään nenäkarvoja. Siitä, lähtikö trendi liikkeelle vitsistä, ei ole varmuutta.

Nenäkarvapidennyksiin ei tarvita muuta kuin tekoripset. Ripset pyöräytetään nenänreikien ympärille, joka saa ne näyttämään siltä, kuin nenästä tulisi ulos todella pitkää karvaa.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

BBC:n mukaan trendi on alkanut alun perin Gret_chen_chen -nimisen Instagram-käyttäjän kuvasta, jossa hänellä on juuri tekoripset taivutettuna sieraimiinsa. Trendisetteri kutsuu kuvatekstissä niitä nenäkarvapidennyksiksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Onko nainen ollut tosissaan vai ei, siitä on vaikea vetää johtopäätöksiä. Trendi on kuitenkin lähtenyt leviämään myös muualle sosiaaliseen mediaan. Osa on tehnyt tekoripsistä oikean taiteenmuodon, ja tekee karvapidennyksiä jo huuliinkin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sosiaalisessa mediassa on myös huomautettu, että nenäkarvanpidennykset voisivat olla oiva ja halpa asustus Halloween-juhliin. Nenästä ulos tulevat tekoripset näyttävät nimittäin aivan hämähäkeiltä tai torakoilta, jotka kaivautuvat ulos nenästä.

BBC kuitenkin huomauttaa, että tekoripsien liimojen kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä niitä ei ole välttämättä turvallista laittaa nenään.

Lähteet: BBC, Metro, Instagram, Facebook

***

5:37

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.